Over ons

Hallo! Ik ben een 31-jarige moeder van een prachtige dochter, die op 7-3-2023 alweer 4 maanden oud werd. Ondanks mijn jarenlange werk in de cosmetische industrie, heb ik tijdens mijn zwangerschap ook te maken gehad met het probleem van een zwangerschapsmasker. Maar gelukkig was ik door mijn kennis en ervaring al op alle vlakken voorbereid, en heb ik nagenoeg geen last gehad van deze vervelende huidaandoening. Natuurlijk is voorkomen beter dan het daarna moeten behandelen. Daarom hoop ik dat veel van jullie mijn website zullen bezoeken tijdens een vroeg stadium van de zwangerschap. Bedekkende kleding, spf creme, gezond eten en drinken is echt cruciaal.

Bij ons draait het allemaal om het bieden van oplossingen voor huidproblemen zoals zwangerschapsmaskers, op een leuke en informele manier. Als jong en dynamisch team van health bloggers en health ondernemers, zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om onze klanten te voorzien van de beste informatie en producten op het gebied van huidverzorging.

Met onze websites willen wij iedereen een eerlijke en duidelijke kijk geven op de verschillende huidproblemen en oplossingen die er zijn. Of je nu een nieuwe moeder bent die kampt met een zwangerschapsmasker, of gewoon op zoek bent naar de beste manier om je huid gezond en stralend te houden, bij ons ben je aan het juiste adres.

Heb je vragen over onze producten of diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om je te helpen!